Kjæresten min

Kevin min har virkelig vært den som har bakka meg og støtta meg igjennom så mye som har foregått det her året av deprasjon, angst og det som følger med. 

Men det har ikke bare vært motbakker vi venter vårt første barn i lag i september og det er no vi gleder oss så mye til! 

Min Kevin e en person som e viljesterk, utrolig arbeidsom å han leve seg sånn inn i jobben e herlig og være den som han ringer og forteller meg om de tingene som skjer på jobb elsker å høre de morsomme historian han kommer med.

Slenger med ett bilde av da eg blei med han på jobb en natterstid. 


Men det jeg like mest med Kevin er kor trygg han får meg til og føle han tar virkelig vare på.meg og den lille i magen min ? det e så mange fine øyeblikk med han å han har fått meg til og forstå ka eg vill å det e eg vill det e å endag kunne kalle han min mann pr papir og det e mye jobb og mange opp/nedtura. Men det ser eg sånn fram til att det takle vi!  



Første langturen vi hadde aleina i den første biln vi eide nemlig en gammel gammel skrangle mercedes c220 som va gått nesten 400.000 men det stoppa ikke oss og biln holdt den som den alltid gjorde. 

E så utrolig takknemlig for att eg har den person der i verden og ser for meg ett langt og godt liv med han, jaja litt klisj men sånn e det.

- Mia 

 

Én kommentar

Pernille

20.07.2016 kl.01:26

Så fine dere er ♥

Skriv en ny kommentar

hits