29.03.2013

hei igjen :) 

no har eg hadd perla i  2 uker og ponni rompa har virkelig slått seg til ro her i alta city..  eg vill fortelle en liten historie som eg og perla gjorde noen daga etter ho kom til meg va litt skummelt men gikk kjempe bra :) 

det va no sånn at eg ville bytte stall.. så eg ringte rundt og sendte meldt og styrte en god stund før eg fant ut hvilken stall som passe best for meg og hesten og det va bakkeby stallen her i Alta den e nærmere og eg kan faktisk gidde og sykle dit :)
Men uansett..

Perla klarte ikke og stå i henger ho fikk helt klaustroforbi så dermed fant eg ut at eg måtte gå med ho til den nye stallen og i følge google maps ville det ta 2 og 33 min i fra kautokeino veien til knut kvens vei men der regna de litt feil kom meg dit på 2 t og 15 min ca :)
på kautokeino veien e det masse store trailera og lastebila som kjøre forbi. eg va serr mere redd for dem en hesten følte meg så liten med dem fykanes forbi. men det va en trailer Perla ikke likte og det e den det globe post, for den båka og tuta på oss !!! har dem ikke litt mere mellom øran en å tute når hesta e på veien ??
 nei så virkelig ikke sånn ut ..
men ellers enn det gikk det supert møtte upen en gang så måtte no spørre om vi gikk for fort , da flirte han godt .. hedigvis for min skyld liksom :)

men når eg omsides kom meg ned til ny stallen fikke en ro over skuldran og tenkte att her kommer vi til og trives og jammen hadde rett ! av de stallan eg har vært innom så e stallen i pasvik og stallen i knut kvens vei best i hele verden ! ;D

no har eg gått og tenkt litt og har funne ut att eg sal bedekke perla om eg finn en fin og bra hingst åsså e det jo ikke bare og bedekke e mye eg må vite så må nok ta boka fram og lese :)
kan til og med hende eg finn en luring som kan hjelpe meg litt . men vi får se hadde vært knall i værtfall :) 

av slutte med og legge ut ett gammelt bilde av meg å ho men nyere kommer ettehvært !   meg g min Perle <3 
love you , Girl  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits