tøffe valg..

skole e ett herk så enkelt e det me den saken eg slit meg ut på å finne ut ka eg vill bli og ikke minst på ka eg vill gå etter det her åre på Pasvik folkehøgskole. men en ting skal være sikker og det e att det åre her har vært nkka syyykt bra!! helt serr det beste åre i mitt liv . 

eg har å innsett att eg vill ut og se verden og nyte live mitt men samtidig ta en utdannelse så har søkt i vestfold og kan hende eg søke ned på skole i hos pappan min som bor i trøndelag og se a som e der av programfag som eg kan gå.
Thomas har vært i stoor hjelp for meg!!! <3 

 Live her oppe e snart slutt da e alt det her ett eneste stoort minne og det som gjør det ekstra trist e att eg aldri kommer til og kalre og holde kontakta me alle vennan mine her oppe. Men samtidig glede eg meg masse til Englands turen me de beste hestejenten i verden. 
pluss
Kina turn me den gulle goe skolen ..

PS eg slit litt me skrive sperre så dermed har eg ikke blogga på en stund nå men håper det bir bedre etter helga for da har vi hadd filmaraton på skolen..

                                                                                                                                                                         Mia-Helen  

3 kommentarer

Life goes on! Og du møter nok mange fine nye mennesker :D

MariHalvorsen

01.02.2012 kl.20:09

Ta deg tid :) Det haster ikke å finne ut av hva du vil :)

Mialille

02.02.2012 kl.09:33

Jeg er enig, ikke stress med å finn ut hva du vil bli. Jeg er nå (snart) 26 år, og har endelig funnet ut hva jeg vil bli. Skal begynne å studere til neste år, når babyen min er ett år gamme. :)

Det som er mest lurt er å ha et vitnemål fra videregående da, som gjør at du kan komme inn på høyskole osv etter hvert som du har behov for det. :)

Lykke til, Mia. <3

Skriv en ny kommentar

hits